Ltcor Giurgiu vestește Nașterea Domnului – ultima parte

Continuând frumoasa tradiție a ASCOR-ului de a vesti Nașterea Domnului , în  apopierea Sfintelor Sărbători, Liga tinerilor creștin ortodocși români – Giurgiu, filială a ASCOR, a pornit a colinda pe data de 15 decembrie bolnavii de la secția de neurologie, cei mai puțin vizitați, cărora li se dă cea mai puțină atenție, dar care așteptau vestea Nașterii lui Hristos cu sete și cu mare dor în suflet.

Image

După ce am mers la colindat la instituțiile de conducere administrativă și de apărare ale orașului, am lăsat copiii de la casa Sfântul Ioan la ei acasă, ne-am întors cu colinzi și daruri la spital.

Asistentele împreună cu sora șefă au fost tare bucuroase, aici nu venea nimeni să colinde de ani de zile, deși inimile calde ale românilor aflați în necaz așteptau vestea cea bună, a Nașterii Mântuitorului și însetoșau după colindele dătătoare de speranță și credință, menită să îndrepte cugetul spre Hristos și să dea nădejdea vindecării.

Am văzut batrăni care lăcrimau când auzeau colinda noastră, nu știau cum să ne mulțumească, alții au vrut să ne ofere bani și daruri, deși  noi am venit să le dăruim câte ceva, unii dintre ei neavând nici măcar o rudă care să le ofere o portocală în prag de sărbători.

Image

Au cântat alături de noi, alții au tresăltat cu inimile de bucurie, spre slava lui Hristos. Noi am fost tare bucuroși că am reușit să aducem o picătură de speranță, după puterile noastre, așa cum îndeamnă Mântuitorul Hristos ! Dacă vrea cineva să facă milostenie și să ajute, să vină în spital, aici sigur darurile ajung la cine trebuie, acolo unde e multă nevoie.

Image

Altă doamnă, din spital, ne-a mulțumit că am venit și pe la ei, deoarece sectele le tot dau târcoale pentru a-i ademeni, cu tot felul de cărți și metode mărșave de a păcăli pe oamenii aflați în necazuri,  tare bucuroasă fiind să vadă creștin ortodocși,  care să le ureze un călduros Crăciun fericit !

Image

Noi, prin neputințele noastre mai mult nu am putut face, sperăm ca Dumnezeu să ne ajute să urmăm crucii sale fără cârtire și să respectăm poruncile sale, să iubim aproapele și țara în care ne-am născut, ca pe noi înșine.

Echipa LTCOR Giurgiu

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s