LTCOR a colindat bolnavii din Spitalul Judetean

Vineri, 19 decembrie, Liga Tinerilor Creștin Ortodocși Giurgiu a mers la colindat în Spitalul Județean, în prag de sărbători, după frumosul obicei al ASCOR, pentru a aduce bucuria Nașterii Domnului pentru cei aflați în suferință, și pentru a le oferi un mic cadou, acolo unde nu vine nimeni să-i colinde.

IMG_20141219_133645IMG_20141219_134443

Este a doua oară de la înființarea LTCOR Giurgiu când am participat la acest eveniment, de această dată cu forțe noi și proaspete, reușind să colindăm aproape toate secțiile Spitalului Județean, singurul din oraș, de altfel, unde se adună majoritatea celor grav bolnavi, din tot județul Giurgiu.

DSCN0157 DSCN0158
Oamenii ne-au primit cu multă bucurie, și s-au bucurat mult de prezența noastră, de micile daruri pe care le-am făcut și de colinda noastră, văzând astfel că mai există tineri cărora le pasă de suferința altora, și care pot face benevol lucruri frumoase, arătând astfel solidaritate pentru aproapele nostru, dăruindu-le și lor din tinerețea și vioiviunea noastră.

DSCN0170 DSCN0175

Un om cu suflet, care se apropie cu căldură de un bolnav, aflat în suferință, poate alina multe dureri și poate trezi speranța în sufletul unui om aflat în neputințe. Tinerețea, un dar neprețuit de la Dumnezeu, cu toate harismele sale, pus în slujba aproapeului nostru, este cadoul cel mai frumos pe care-l putem da și noi celor din jur, pentru că ea este stâlpul oricărei societăți.

DSCN0200 DSCN0198

Tinerețea de altfel, la sufletele frumoase, poate persista până la sfârșitul vieții pământești. Acesta, considerăm noi, este darul cel mai frumos și datător de viață, care trebuie să-l dăm și celorlalți, pentru ca, atunci când vom avea și noi nevoie să ne adăpăm de la acest izvor, Dumnezeu să ne trimită tineri frumoși, care să transmită și nouă  acest har divin.

DSCN0204

Crăciun fericit tuturora din partea Ligii Tinerilor Creștin Ortodocși Giurgiu, și La mulți ani ! Domnul cu voi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s